Το ξενοδοχείο

IMG_9057Ένα ταξίδι στην αυθεντική μανιάτικη φιλοξενία!

Το 4 **** ITILO TRADITIONAL HOTEL ξεπροβάλλει στο κέντρο του προστατευόμενου κόλπου του Νέου Οιτύλου στη Μάνη, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει. Χτισμένο πάνω στο κύμα, δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να ζήσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, όχι απλώς ατενίζοντας την θάλασσα αλλά και ακούγοντας την ακόμα και σε στιγμές ηρεμίας.

Ο αρμονικός συνδυασμός τοπικής πέτρας, ξύλου και σίδερου είναι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ανακατασκευαστεί το ΙΤILO TRADITIONAL HOTEL, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο κυριαρχεί μία λιτή και απέριττη πολυτέλεια όπως επιτάσσει το περιβάλλον της Μάνης, χωρίς όμως να παραβλεφθούν οι ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα εντυπωσιακά σαλόνια υπό το φως των κεριών, τα άνετα δωμάτια με τις βεράντες στην θάλασσα, το εστιατόριο με τις παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές του και η αδιάκοπη παρουσία της οικογένειας Αλευρά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτού του καταλύματος.

Το ITILO TRADITIONAL HOTEL είναι το ιδανικό περιβάλλον που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση, λίγα μέτρα από την θάλασσα.
Σας καλωσορίζουμε στην αυθεντική μανιάτικη φιλοξενία!

Οικογένεια Αλευρά

Η οικογένεια Αλευρά είναι μια τυπική μανιάτικη οικογένεια η οποία από την πρώτη στιγμή θα σας κάνει να νοιώσετε τον οικογενειακό χαρακτήρα και τη ζεστή φιλοξενία του ITILO TRADITIONAL HOTEL.

O Νίκος, ο μεγαλύτερος από την τρίτη γενιά ξενοδόχων θα σας καλοδεχτεί στην ρεσεψιόν, θα σας προσφέρει τον φρέσκο χυμό, τον καφέ και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το ταξίδι σας. Εν συνεχεία θα σας οδηγήσει στο δωμάτιο σας και ανά πάσα στιγμή θα είναι πρόθυμος να σας λύσει όποια απορία τυχόν έχετε κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Στην συνέχεια θα γνωρίσετε τον Θεόδωρο. Τον «πάτερ φαμίλια» και υπεύθυνο οργάνωσης και λειτουργίας του ITILO TRADITIONAL HOTEL. Θα σας δώσει τις καλύτερες προτάσεις για να περάσετε όμορφα τις πολύτιμες μέρες των διακοπών σας. Θα σας γνωρίσει τα μυστικά της Μάνης τόσο στο τοπίο όσο και στην καθημερινή ζωή, τα ήθη και τα έθιμα της.

Ξεχωριστό ρόλο έχουν οι γυναίκες της οικογένειας. Η κυρία Σοφία, ιδρυτικό μέλος του ITILO TRADITIONAL HOTEL και η κυρία Παναγιώτα, σύζυγος του Θεόδωρου. Αφού επιλέξουν τις πρώτες ύλες από τοπικούς μικροπαραγωγούς και το αγρόκτημα μας, προχωρούν στην παρασκευή εδεσμάτων αντλημένων από την ελληνική και ειδικότερα την μανιάτικη παραδοσιακή διατροφή. Κάθε μέρα και μία διαφορετική ευχάριστη έκπληξη θα έχουν ετοιμάσει για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Η Μαρία και ο Αχιλλέας, οι νεότεροι της τρίτης γενιάς θα αναλάβουν τους μικρούς μας φίλους και θα τους μάθουν τα μυστικά της θάλασσας όπως την συλλογή καβουριών και πεταλίδων από τα βράχια, κοχυλιών από την άμμο και πολλές άλλες δραστηριότητες που τα παιδιά της επαρχίας γνωρίζουν καλύτερα. Το απόγευμα θα πάνε να συλλέξουν από την φάρμα της οικογένειας τα αυγά που θα προσφερθούν το επόμενο πρωί.

Φωτογραφίες